Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Dit zijn de NS treinpakkers van deze winter!

Dit zijn de NS treinpakkers van deze winter!

door Treindeal

Vanaf 28 november tot en met 5 januari 2019 heeft de NS weer verschillende leuke aanbiedingen. Zo reis je met flinke korting door heel Nederland met de trein, kan je gratis je treinkaartje opwaarderen naar de 1e klas en is het meereisretour weer verkrijgbaar. Meer weten over de NS treinpakkers van deze winter? Lees dan snel verder.

Treinpakkers

GRATIS 1e klas upgrade

Wanneer de 2e klas druk bezocht wordt kan het prettig zijn om plaats te nemen in de 1e klas. Normaal gesproken moet je daarvoor een duurder treinkaartje kopen, maar tijdens de NS Treinpakkers ontvang je een gratis 1e klas upgrade. Via de Spoordeelwinkel kan je gratis een voucher bemachtigen waarmee je een regulier treinkaartje voor in het weekend kan opwaarderen naar de 1e klas. Actietreinkaartjes, zoals die van de AH, ActievandeDag of VakantieVeilingen kan je niet combineren met de 1e klas upgrade-voucher.

Klik hier voor je GRATIS 1e klas upgrade

Hij is er weer: het meereisretour ticket

Een populair treinkaartje onder treinreizigers is het NS meereisretourtje. Op die manier reis je heel goedkoop mee met een vriend(in) of familielid. Het werkt als volgt: Een persoon laadt zijn/haar OV-chipkaart op en checkt op de gebruikelijke manier in. De ander reist met het NS meereisretour mee voor slechts € 8,95.

Ook deze actie is helaas niet te combineren met actietreinkaartjes zoals die van Albert Heijn, VakantieVeilingen, ActievandeDag of de Spoordeelwinkel. Een meereisretour is niet altijd de goedkoopste optie, maar bij lange treinritten wel.

Klik hier om je NS meereisretour te bestellen

Goedkope NS Dagretour

Een dagje shoppen en direct even de laatste cadeautjes scoren? Met een NS Dagretour reis je heen en terug met hetzelfde treinkaartje. Het mooiste hiervan is dat dit kan voor slechts € 19,00 per persoon. Een dagje Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Maastricht wordt op die manier wel heel aantrekkelijk. Naast een goedkope NS dagretour ontvang je ook een heerlijke kop koffie met stuk tiramisu.

Alle NS Treinpakkers aanbiedingen

Voor het hele gezin

Voor tijdens de kerstvakantie

2e uitje gratis

Bekijk voordat je vertrekt altijd even de NS reisplanner. Zo voorkom je vervelende verassingen onderweg. Lees daarnaast ook de actievoorwaarden. Deze zijn hier te vinden.

You may also like

Laat een bericht achter