Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Kruidvat treinkaartje: NS Dagretour vanaf € 15

Kruidvat treinkaartje: NS Dagretour vanaf € 15

door Treindeal

Binnenkort weer een gezellige dagje uit met de trein? Goed nieuws: De Kruidvat treinkaartjes zijn vanaf maandag 17 februari weer verkrijgbaar door heel Nederland. Het gaat om het NS Dagretour waarmee je tussen twee NS stations naar keuze reist. Het Kruidvat treinkaartje is te gebruiken t/m 13 april 2020. Let op: reizen kan hiermee niet tijdens de ochtend- en avondspits. Lees hieronder snel verder over deze treinkaartjes actie.

Kruidvat treinkaartje: NS Dagretour

Hoewel de exacte prijs voor deze treinkaartjes nog niet bekend is verwachten wij dat de prijs tussen de € 15 – 17 zal liggen. De prijs is bij de drogist vaak afhankelijk van het aantal treinkaartjes dat er afgenomen wordt. Bij 3 of meer goedkope treinkaartjes zal je naar verwachting dus € 15 betalen. Een klantenpas of kortingspas kan niet worden gebruikt met deze aanbieding.

De verkoop van deze actie begint op maandag 17 februari en eindigt op 1 maart 2020, tenzij de voorraad niet langer strekt. Kortom: wees op tijd met het kopen van je treinkaartje. Na aankoop in de winkel krijg je een vouchercode die je kan verzilveren op de website van de NS. Ga daarvoor naar deze website en volg de stappen zoals aangegeven of lees onze handleiding om NS couponcodes te verzilveren.

Na het verzilveren van je couponcode kunnen deze gegevens, zoals een reisdatum en de naam van de reiziger, niet meer worden aangepast. Vul daarom deze gegevens pas in als je zeker bent van de reisdatum, het eindstation en de reiziger(s).

Extraatje bij de Kruidvat

Zoals gebruikelijk krijg je bij een aantal aanbieders altijd een leuk extraatje. Bij de Kruidvat krijg je een tegoed om 5 foto’s af te drukken. Het gaat om het formaat 10×15 cm en deze gratis foto afdrukken kan je verzilveren tot 1 maart 2020. Gebruik daarvoor deze coupon (klik).

Geldigheid van deze treinkaartjes

Het gaat bij de treinkaartjes actie om een NS Dagretour. In tegenstelling tot een NS Dagkaart reis je met deze retour tussen twee vooraf gekozen treinstations in Nederland. Bij het verzilveren van de couponcode zal daarom gevraagd worden om het begin- en eindstation te bepalen.

Verder is het goed om te weten dat je met deze treinkaartjes niet kan reizen tijdens de ochtend- en avondspits. Deze spitsuren zijn van 06:30 – 09:00 uur en van 16:00 – 18:30 uur. Buiten de spitsuren kan je dus gewoon reizen met dit treinkaartje. In het weekend en op feestdagen geldt deze regel niet en kan je de gehele dag vrij reizen met dit treinkaartje.

De Kruidvat treinkaartjes zijn geldig bij vrijwel alle Nederlandse vervoerders. Naast de NS doen ook de Arriva, Connexxion, Breng, Qbuzz, Blauwnet en Keolis mee met deze treinkaartjes actie. Let op: bussen, trams en metro’s doen niet mee met deze actie, tenzij het om treinvervangend vervoer gaat.

Deze NS Dagretour treinkaartjes zijn ook niet geldig in de Eurostar en Thalys. Verder zijn de treinkaartjes alleen geldig binnen Nederland. Wil je met Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE International een binnenlandse reis maken? Dan dien je een toeslag te betalen. Voor alle reguliere intercity’s, Sprinters, stoptreinen en sneltreinen hoef je uiteraard niet bij te betalen.

Verschil NS Dagkaart en Dagretour

Voorheen verkocht de Kruidvat de NS Dagkaart. Hiermee kon je een gehele dag vrij reizen door Nederland. Hierdoor was het mogelijk om als het ware kriskras door het land te reizen met de trein en zodoende meerdere steden of locaties te bezoeken. Met het NS Dagretour mag je alleen reizen tussen twee vooraf gekozen treinstations in Nederland. Je mag alleen reizen tussen de stations die de NS reisplanner je adviseert (zonder via-station). Binnen deze reisroute mag je wel de reis onderbreken.

You may also like

4 comments

m. peters 13 april 2020 - 18:17

is er een regeling voor de kruitvat actie aankoop die door carona nu niet verzilverd kunnen worden ?
Is er een alternatieve datum beschikbaar ?
of ……………..
treinreizen is nu niet mogelijk, vanaf 27febr al niet aangeraden.

Hoop dat er een positieve uitkomst is voor mijn kaartje en dat van mijn neefje.
Greotjes Marleen

Reply
Redactie 17 april 2020 - 17:34

Beste M. Peters,

Wij hebben vernomen dat er geen geld wordt teruggegeven. Wel wordt de actieperiode van deze treinkaartjes actie verlengd tot en met 31 december 2020.

Voor meer informatie zie: https://www.ns.nl/klantenservice/geld-terug/corona.html

Reply
P de Voogd 16 april 2020 - 14:49

Ik heb een treinkaart gekocht om er in maart gebruik van te maken.
Door de Corona maatregelen heb ik het niet kunnen gebruiken.
geldigheid zou zijn verstreken op 13 april.
Wordt de geldigheid niet verlengd totdat er weer normaal gereisd kan worden? Of kan ik mijn geld terug krijgen??

Reply
Redactie 17 april 2020 - 17:36

Beste P. De Voogd,

Via de website NS is te lezen dat actietreinkaartjes, zoals die van de Kruidvat (of Trekpleister) worden verlengd tot en met 31 december 2020. Geld terug is niet mogelijk.

Reply

Laat een bericht achter