Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Kruidvat: Enkele reis vanaf € 10,50

Kruidvat: Enkele reis vanaf € 10,50

door Treindeal

Goedkoop met de trein dankzij de kruidvat treinkaartjes. Vanaf deze week bestel je online of in de winkels van de drogist namelijk een NS enkele reis. Tegen inlevering van Kruidvat spaarpunten reis je bovendien nog goedkoper. Wil je heen en terug met de trein, bestel dan twee keer een NS enkele reis.

Met de enkele reis van kruidvat reis je dus goedkoop met de trein. Het nadeel van deze actie is dat het niet om een retourticket gaat. Wil je heen en terug, dan zal je deze aanbieding twee keer moeten aanschaffen. In dat geval ben je het dubbele kwijt.

Een dagretour of weekendretour kan in dat geval goedkoper zijn dan het Kruidvat treinkaartje. Zo heb je al een weekendretour naar hoofdsteden voor € 18,50.

Bestel een NS enkele reis treinkaartje (Klik)

Enkele reis vanaf € 10,50

Wil je een lang weekend weg, dan zijn de kruidvat treinkaartjes wel geschikt. Zo kan je bijvoorbeeld op de Vrijdag heen reizen en met een tweede ticket op de zondagavond of maandag terug reizen. Ga je nog op vakantie dan kan je natuurlijk ook met deze treinkaartjes van en naar het vliegveld.

De enkele reis is dus breed inzetbaar, maar niet altijd de goedkoopste optie. Reis je op verschillende dagen, bestel dan genoeg van deze losse treinkaartjes.

De Kruidvat enkele reis is verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk. Met 200 punten van je Kruidvatpas betaal je slechts € 10,50 per enkele reis. Er geldt geen limiet aan het aantal treinkaartjes. Bestel er dus gerust meerdere.

Bestel een NS enkele reis treinkaartje (Klik)

Voorwaarden van deze treindeal

Reizen kan met dit treinkaartje in het weekend en op doordeweekse dagen. Het gaat om een 2e klas treinkaartje dat als e-ticket getoond mag worden aan de conducteur. Reis je doordeweeks, dan mag je pas inchecken na 09:00 uur. In het weekend mag je ook voor 09:00 uur inchecken.

De enkele reis van Kruidvat is 1 dag te gebruiken in de periode van 19 augustus en 22 september 2019. Na betaling in de Kruidvat of via de website van de Kruidvat ontvang je een vouchercode. Deze unieke code is eenmalig te verzilveren via de website van NS.

Vouchercode verzilveren

Om je vouchercode te verzilveren ga je naar de website van NS (klik). Voer op deze pagina je unieke code in. De code is te vinden in de bevestigingsmail of op de kassabon. Klik vervolgens op ‘code activeren’ om gebruik te maken van deze aanbieding.

Vul in de volgende stap alle gevraagde gegevens in. Denk hierbij aan je naam, datum van reizen en het eindstation. Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld kan je de bestelling afronden. Je hoeft niets te betalen omdat je dat al in de winkel of online hebt gedaan.

Je e-ticket wordt per e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat je zojuist hebt opgegeven. Mocht je niets ontvangen hebben controleer dan goed je spamfolder. De afzender van het e-ticket is NS Reizigers. Wij raden je aan om het e-ticket voor de zekerheid uitgeprint mee te nemen tijdens je treinreis. Je mag het ticket echter ook op je mobiele telefoon laden.

You may also like

Laat een bericht achter