Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Dagje Zandvoort voor € 21,-

Dagje Zandvoort voor € 21,-

door Treindeal
Dagje Zandvoort met de trein

Als onderdeel van de NS Treinpakkers van deze zomer kan je een dagje uitwaaien in Zandvoort. Voor slechts € 21,- ontvang je een Dagretour treinkaartje met ontbijt bij Meijer aan Zee.

Samenvatting treindeal

  • Prijs: € 21,-;
  • NS Dagretour;
  • Incl. ontbijtje;
  • Te koop: t/m 1 sept;
  • Geldig: t/m 30 sept.

Pak deze treindeal! (Klik)

Trein naar Zandvoort

Net terug van de zomervakantie, maar nog even genieten van het warme weer in eigen land? Ga vroeg met de trein naar Zandvoort en geniet nog even van het warme zomerweer in Nederland. Reis je ’s ochtends vroeg naar de kust, dan kan je de meegeleverde voucher voor het ontbijt gebruiken.

Maak je gedachte leeg tijdens een dagje Zandvoort. Kies voor deze heerlijke treindeal en laat je verassen in eigen land. Zandvoort kent een kilometers lange boulevard waar je heerlijk kan shoppen. Loop met bloten voeten over het strand terwijl de frisse zeewind voor verkoeling zorgt. Neem ’s middags een heerlijke lunch in een van de velen strandtentjes en geniet van de laatste zonnestralen van deze warme zomer.

Voorwaarden van deze treindeal

Deze treindeal is te bestellen t/m 1 september dit jaar. Na aankoop is de NS Dagretour en de voucher tot 30 september te verzilveren. De voucher van Meijer aan Zee geeft recht op een ontbijt en is de gebruiken op de dag van reizen. Ontbijten is mogelijk tussen 09:00 – 12:00 uur. Meijer aan Zee is op twee minuten loopafstand van het treinstation.

De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met de NS Dagretour van deze aanbieding. Combineren met andere NS Korting acties is niet mogelijk. Reizen kan van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend en op feestdagen is de NS Dagretour de gehele dag geldig, dus ook vóór 09:00 uur.

Reizen kan met alle treinen in Nederland (Sprinters en reguliere Intercity). Uitzondering op deze regel zijn: de Thalys- en Eurostar-treinen. Voor het reizen met de Intercity Direct en ICE International dien je een aparte (losse) toeslag te betalen. Dit kan gemakkelijk online of bij een kaartautomaat op het treinstation.

Treinkaartje(s) bestellen

Boek vandaag nog je treinkaartje naar Zandvoort. Ga naar de website van de Spoordeelwinkel of klik op de blauwe knop op deze pagina. Kies het aantal treinkaartjes en print deze samen met de voucher voor het ontbijt uit. Je kan er ook voor kiezen om het ticket digitaal in de NS-app te zetten. Zo raak je ze nooit kwijt.

Pak deze treindeal! (Klik)

You may also like

Laat een bericht achter