Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Ze zijn weer verkrijgbaar: Huishoudbeurs kaarten!

Ze zijn weer verkrijgbaar: Huishoudbeurs kaarten!

door Treindeal
Huishoudbeurs kaarten kopen

Wanneer je dit blog leest dan is het weer bijna zover! De huishoudbeurs kaarten zijn weer verkrijgbaar. Van 22 februari t/m 1 maart 2020 wordt de Amsterdam RAI weer het toneel van het leukste en grootste evenement van Nederland. Ruim een week lang kan je proeven, shoppen, uitproberen, passen, heerlijk eten en natuurlijk genieten van diverse optredens van artiesten van eigen bodem. Kortom: een heerlijk dagje uit voor jou en je vriendinnen.

Bestel je kaarten nu met korting!

Als vroegboeker ben je niet alleen gegarandeerd van een entreebewijs, maar profiteer je ook nog van vroegboekkorting. Zo betaal je geen € 22 per kaart, maar slechts € 17,95.

Deze aanbieding is echter alleen geldig voor de eerste boekingen, wacht dus niet te lang met bestellen en pak deze aantrekkelijke korting.

Huishoudbeurs 2020 plattegrond

Hieronder zie je de plattegrond van de beursvloer. Hierop is precies te zien waar in de Amsterdam RAI zich specifieke kraampjes en activiteiten te vinden zijn. Sla de afbeelding op op je mobiele telefoon of neem deze geprint mee. Zo weet je altijd waar je moet zijn.

Huishoudbeurs 2020 plattegrond

Handig voor tijdens je bezoek aan de beurs.

Parkeren nabij de Huishoudbeurs

De Amsterdam Rai is gelegen aan de A10 (neem afslag 9) en beschikt over meer dan voldoende parkeermogelijkheden. Het is echter een stuk voordeliger en makkelijker om met grote evenementen als de Huishoudbeurs het openbaar vervoer te nemen. Niet alleen is dit veel voordeliger, maar zo voorkom je ook files op de snelweg en de zoektocht naar een parkeerplaats. Bovendien ligt station RAI op loopafstand van de beurs.

Parkeren is mogelijk rondom het gebouw. Tijdens de beurs worden ook parkeerplaatsen ingezet aan de rand van Amsterdam. Deze worden aangegeven met verkeersborden waarop ‘P-RAI’ staat aangegeven. Volg deze borden op bij een parkeerplaats uit te komen. Parkeren is mogelijk tegen het dagtarief van 20,-. Bij het inrijden wordt het kenteken gelezen. Bij de parkeerautomaat dien je je kenteken op te geven en kan je betalen. Een uitrijkaart is niet nodig, want bij het uitrijden wordt opnieuw je kenteken gelezen.

Artiesten die optreden

Zoals gebruikelijk heeft de Huishoudbeurs ook weer iedere avond een optreden van artiesten van eigen bodem. Wil je je bezoek aan het evenement combineren met een bezoekje aan een spetterend optreden van een van de artiesten, bekijk dan hieronder het schema om te zien welke artiest op welke dag optreedt.

  • Zaterdag 22 februari: Samantha Steenwijk
  • Zondag 23 februari: Mike Peterson & Pascal Redeker
  • Maandag 24 februari: Lange Frans
  • Dinsdag 25 februari: Wolter Kroes
  • Woensdag 26 februari: John West
  • Donderdag 27 februari: Thomas Berge
  • Vrijdag 28 februari: Lois Lane
  • Zaterdag 29 februari: Re-Play
  • Zaterdag 22-29 februari: Band ‘Blizzert’


Klik hier om nog meer te lezen ver de Huishoudbeurs

You may also like

Laat een bericht achter