Je bent hier: Treindeal.nl » NS Korting actie » Albert Heijn treinkaartjes: Daluren Dagretour

Albert Heijn treinkaartjes: Daluren Dagretour

door Treindeal

De Albert Heijn treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar. De Dal Dagretour is verkrijgbaar in geselecteerde supermarkten. Met deze AH treinkaartjes reis je tijdens de daluren door heel Nederland. Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt. Reizen met dit treinkaartje kan tot 29 december 2019.

Over deze treindeal

  • Verkrijgbaar t/m 17 november 2019;
  • Te gebruiken tot 29 december 2019;
  • NS Daluren Dagretour;
  • € 16,50 per stuk;

Niet overal verkrijgbaar

Laten we maar direct met de deur in huis vallen, want de AH treinkaartjes zijn dit keer niet overal verkrijgbaar. Alleen supermarkten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland verkopen de treinkaartjes.

Deze aanbieding is daarnaast speciaal voor de trouwe AH-klanten. Deze aanbieding kan je daarom alleen kopen met een bonuskaart. Heb je nog geen bonuskaart, dan kan je deze gratis aanvragen bij een servicebalie.

Geldig tijdens de daluren

Met het AH Treinkaartje reis je extra voordelig tijdens de daluren. Tijdens de spits mag je dus niet reizen op dit kaartje. De spitsuren zijn van 06:30 – 09:00 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur. In het weekend kan je zonder beperkingen reizen. Dus ook tijdens de spitsuren.

Het treinticket wordt geleverd als e-ticket en dient uitgeprint te worden. Het is niet meer toegestaan om in de daluren in te checken en de reis af te maken in de spitsuren.  Zodra de spitsuren ingaan is het treinkaartje dus (tijdelijk) niet meer geldig.

Een uitzondering op de bovenstaande regel is wanneer de trein door vertraging in de spitsuren geraakt.

Reizen door heel Nederland

Voor slechts € 16,50 reis je dus door heel Nederland met de trein. Alle actievoorwaarden zijn te vinden ah.nl/ns. Het Albert Heijn treinkaartje is geldig in alle Intercity’s, Sprinters en stoptreinen. Naast de NS doet ook Arriva, Breng, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Keolis mee aan deze NS korting actie.

De AH Dal Dagretour is niet te gebruiken in de Thalys- en Eurostar-treinen. Voor de Intercity Direct of ICE dien je een toeslag te betalen. Deze kan gekocht worden bij alle ticketautomaten op het treinstation.

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis meereizen. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen het best een NS Railrunner treinkaartje kopen. Deze mag namelijk gecombineerd worden met een actietreinkaartje zoals deze van AH.

You may also like

2 comments

R. Koudijs 15 november 2019 - 20:02

Nergens in Jullie verhalen vind ik hoe en waar de couponcode verzilverd kan worden. Natuurlijk, op jullie AH-bon staat weliswaar:Verzilver de couponcode voor 29 dec. 2019 op ns.nl/ah.Maar zodra je deze site bezoekt, wordt vervolgens nergens duidelijk op welke subpagina je deze couponcode moet verwerken!

Reply
Redactie 21 november 2019 - 23:13

Beste R. Koudijs,

De couponcode kan verzilverd worden via https://www.ns.nl/producten/coupon.

Fijne dag verder!

Reply

Laat een bericht achter